Links

Enza ijzerwaren en gereedschappen
Enza ijzerwaren en gereedschappen is een winkel gespecialiseerd in het leveren van ijzerwaren, gereedschappen, machines, doe-het-zelf materialen, lijmen, schoonmaakartikelen etcetera met kennis, betrokkenheid en behulpzaamheid.

Timmer- & aannemersbedrijf L.C. den Besten
Timmer- & aannemersbedrijf L.C. den Besten is een kwaliteitsbedrijf, waarmee De Leede Timmerwerken regelmatig en graag samenwerkt.

Interieurbouwbedrijf L.P. van Vliet B.V.
L.P. van Vliet B.V. is een interieurbouwbedrijf met veel ervaring in het vervaardigen van interieurprojecten, waaronder woninginrichting, jachtinterieurs en kantoorinrichting voor onder andere de zorg, het onderwijs en de overheid. De Leede Timmerwerken heeft hier de kneepjes van het vak geleerd en werkt nog regelmatig samen.

Politiekeurmerk Veilig Wonen
De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) hebben tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak. De Leede Timmerwerken is gecertificeerd preventieadviseur en geeft u advies hoe uw woning zo goed mogelijk tegen inbraak te beveiligen.